از عوارض تا ترک مصرف هروئین
هروئین یک مخدر کاهنده یا سرکوب کننده است که عملکرد مغز و سیستم عصبی را به شدت تضعیف میکند.
بعضی از علائم کوتاه مدت هروئین عبارت اند از احساس سرخوشی و کاهش یا قطع درد های جسمی
هرٰوئین به شدت اعتیاد آور است و بدن افراد پس از مدت کوتاهی با مصرف مرتب و مداوم آن سازگاری پیدا میکند و ممکن است برای انجام عملکردهای معمولی خود به آن وابسته شود.
برای بعضی از افرادی که به این مخدر وابستگی دارند هیچ چیز در زندگی به جز تامین اعتیادشان اهمیت ندارد.
هروئین یک کاهنده ی سیستم عصبی مرکزی است : این به این معنی است که عملکرد مغزی افراد را کاهش میدهد و بر روی تنفس تاثیر میگذارد (تنفس را به شدت کند و یا حتی قطع میکند) دمای بدن و فشار خون افراد را کاهش میدهد و همچنین میتواند ضربان قلب را نامرتب کند.گاها مصرف کنندگان هوشیاری خود را از دست میدهند و حتی ممکن است به کما بروند.
تاثیر هروئین:
تاثیرات هروئین به موارد زیر بستگی دارد
. مقدار دز مصرفی
.سایز, وزن, وضعیت سلامت عمومی و وضعیت روحی شخص مصرف کننده.
.تاثیر مواد یا دارو هایی که ممکن است مصرف کننده همزمان با هروئین مصرف کند( یا حتی طی دو روز قبل از مصرف هروئین استفاده کرده باشد )
.اگرفرد مصرف کننده از قبل دیگر کاهنده هایی از قبیل قرص خواب, آرامبخش متادون یا الکل مصرف کرده باشد تاثیر هروئین افزایش میابد که این خود میتواند باعث کما یا حنی مرگ شود.
بعضی از تاثیرات کوتاه مدت هروئین عبارتند از:
حس سرخوشی شدید و تسکین سریع دردهای جسمی
تنفس شکمی, خواب آلودگی و بی حالی
.کاهش شدید فشار بدن.
.تنگ شدن مردمک چشم
.از دست دادن میل جنسی
آسیب های ناشی از مصرف طولانی مدت هروئین:
مصرف مداوم هروئین میتواند موجب مشکلات حاد روحی روانی شود و در نتیچه تاثیر بسیار مخربی برروی سبک زندگی افراد خواهد گذاشت که عبارت اند از
. رگهای فروریخته ونارسایی مزمن وریدی, آبسه های پوستی
.ریسک ابتلا به بیماری های منتقله از خون مثل ایدز و هپاتیت یا انتقال عفونت های خونی ناشی از استفاده از سرنگ های مشترک یا دیگر ابزار کثیف و آلوده
.یبوست مزمن
.افزایش ریسک ابتلا به پونومونی(التهاب ریه) یا دیگر بیماری های ریوی در صورت استنشاغ
.مشکلات باروری در زنان
.اختلال در چرخه ی قائدگی زنان
.ناتوانی جنسی در مردان
.تغذیه ی ضعیف و تضعیف سیستم ایمنی بدن
.از دست دادن شغل,روابط , خانه و خانواده برای برطرف کردن نیاز اعتیاد
.خطر مرگ
علت عدم ترک هروئین
ترس قرار گرفتن در شرایط سخت دوره ی ترک اعتیاد به خصوص در مصرف کنندگان هروئین که مجبورند برای دوره های طولانی تری آن راتحمل کنند یکی از مهم ترین علت های ممانعت در ترک است . مصرف کنندگان هروئین گاها به خاطر فرار از بستری یا سم زدایی در کلینیک های درمانی از اقدام به ترک سرباز میزند یا در صورت اقدام ب ترک به خاطرعدم بهرگیری از مشاوران و روان درما های با تجربه در طول دوره ی درمان مایوس و در میانه ی راه دست به مصرف مجدد میزنند .
راه درمان و ترک مصرف هروئین
اگرچه ترک مصرف هروئین کار آسان و ساده ای نیست و گاهی شرایط جسمانی و روحی مصرف کنندگان در طول دوره ی ترک چنان آزار دهنده می شود که افراد را در ادامه راه مایوس وعاجز میکند و فرد ناگذیر دست به مصرف مجدد میزند اما بهره گیری از یک تیم درمانی میتوانند به شما کمک کند تا برای همیشه با اعتیاد به این مخدر خطرناک و خانمان سوزخداحافظی کنید.
تیم پزشکی ندای سلامت با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان و آموزش علوم پزشکی مجهز به دستگاه های تنظیم امواج مغزی و شوک الکتریکی ترک اعتیاد به شما کمک میکند که در کوتاه ترین زمان ممکن حداکثر در ۱۰ جلسه اعتیاد خود را کنار بگذارید. دراین مرکز درمانی ضمن ارائه ی مشاوره های ترک اعتیاد و درمان ذهن با تحریک مِغز هرمون های شادی آوری که به خاطر اعتیاد قطع شده اند و تنها در زمان کوتاهی بعد از مصرف آزاد میشوند دوباره شروع به ترشح کرده و ترک اعتیاد را تا حد خیلی زیادی راحت تر میکند. ما اینحاییم تا به شما با بهترین و علمی ترین روش کمک کنیم که در کوتاهترین زمان ممکن و باکمترین درد و فشار روانی اعتیاد خود را کنار بگٔارید.
با ما برای همیشه ترک میکنی
ندای سبز سلامت